Canelons Aladí

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 100 grams de patates.
  • 100 grams de mongetes verdes.
  • 100 grams de coliflor.
  • 100 grams de pastanagues.
  • 100 grams de pebrot verd.
  • 100 grams de pèsols. 100 grams de panses de Corint.
  • 100 grams de nous de Brasil.
  • 2 tomàquets.
  • 1 gra d'all.
  • Un toc de pebre de Caiena.
  • Comí en pols.
  • Carda mono en pols.
  • Sucre, oli, llimona i sal

4 racions

Elaboració

Fregeix els pebrots picats fins que estiguin tous, afegeix l'all picat i ofega 3 minuts.
Afegeix el tomàquet pelat i picat, sal i una mica de sucre.
Bull les verdures i les patates amb sal, escorre i pica ben petites.
Barreja amb la salsa anterior i afegeix les panses, la nous, les espècies i el suc de llimona.
Barreja tot molt bé.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, escampa-hi formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1518 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: