Canelons Aladí
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 100 grams de patates.
- 100 grams de mongetes verdes.
- 100 grams de coliflor.
- 100 grams de pastanagues.
- 100 grams de pebrot verd.
- 100 grams de pèsols. 100 grams de panses de Corint.
- 100 grams de nous de Brasil.
- 2 tomàquets.
- 1 gra d'all.
- Un toc de pebre de Caiena.
- Comí en pols.
- Carda mono en pols.
- Sucre, oli, llimona i sal
4 racions
Elaboració
Fregeix els pebrots picats fins que estiguin tous, afegeix l'all picat i ofega 3 minuts.
Afegeix el tomàquet pelat i picat, sal i una mica de sucre.
Bull les verdures i les patates amb sal, escorre i pica ben petites.
Barreja amb la salsa anterior i afegeix les panses, la nous, les espècies i el suc de llimona.
Barreja tot molt bé.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, escampa-hi formatge i gratina.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1817 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.