Medallons de mussola a la bella molinera, amb patates duquesa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primerament, fem la salsa bella molinera i la reservem. Tot seguit, fem dotze patates duquesa i les reservem.
A part, salem els medallons de mussola, els passem per farina, ou batut, els fregim en una paella amb oli d'oliva, i els reservem.
En el moment de muntar el plat, posem tres medallons en el plat, seguidament els cobrim amb la salsa bella molinera, i com a guarnició, en un extrem del plat, posem tres patates duquesa, i ja ho podrem treure a taula.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta, la fem amb mussola perquè és més econòmica, ja que també la podem fer amb rap, peró en segons quines èpoques de l'any el rap puja pels nùvols, i amb mussola la pot fer gairebé tot-hom.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se