Pastís de la selva negre en copes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Esmicolar les galetes
Cola el suc de les cireres.
Bull el suc recollit amb sucre morè, canyella i anís estrellat.
Treu les especies i barrege amb la farina de blat de moro desfeta amb aigua freda.
Afegeix les cireres i porta a ebullició, deixa refredar.
Barreja el Mascarpone i la ricotta amb 2 cullerades de sucre i una mica de suc de taronja. Alternativament col•loca a les copes, galetes esmicolades, cireres i capes de crema Mascarpone / ricotta.
Adorna amb encenalls de xocolata i una cirera i refreda a la nevera un parell d'hores.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se