Pastís de la selva negre en copes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 grams de galetes bescuits de xocolata
  • 1 got de cireres
  • 150 grams de mascarpone
  • 150 grams de mató (Ricotta)
  • 2 cullerades de sucre
  • 2 cullerades de suc de taronja
  • Sucre morè 50 grams
  • 1 branqueta de canyella
  • 3 estrelles d'anís
  • 1 cullerada de farina de blat de moro (Maizena)
  • Uns 50 grams d’encenalls de xocolata

4 racions

Elaboració

Esmicolar les galetes
Cola el suc de les cireres.
Bull el suc recollit amb sucre morè, canyella i anís estrellat.
Treu les especies i barrege amb la farina de blat de moro desfeta amb aigua freda.
Afegeix les cireres i porta a ebullició, deixa refredar.
Barreja el Mascarpone i la ricotta amb 2 cullerades de sucre i una mica de suc de taronja. Alternativament col•loca a les copes, galetes esmicolades, cireres i capes de crema Mascarpone / ricotta.
Adorna amb encenalls de xocolata i una cirera i refreda a la nevera un parell d'hores.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1317 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: