Pastís de la selva negre en copes
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 150 grams de galetes bescuits de xocolata
- 1 got de cireres
- 150 grams de mascarpone
- 150 grams de mató (Ricotta)
- 2 cullerades de sucre
- 2 cullerades de suc de taronja
- Sucre morè 50 grams
- 1 branqueta de canyella
- 3 estrelles d'anís
- 1 cullerada de farina de blat de moro (Maizena)
- Uns 50 grams d’encenalls de xocolata
4 racions
Elaboració
Esmicolar les galetes
Cola el suc de les cireres.
Bull el suc recollit amb sucre morè, canyella i anís estrellat.
Treu les especies i barrege amb la farina de blat de moro desfeta amb aigua freda.
Afegeix les cireres i porta a ebullició, deixa refredar.
Barreja el Mascarpone i la ricotta amb 2 cullerades de sucre i una mica de suc de taronja. Alternativament col•loca a les copes, galetes esmicolades, cireres i capes de crema Mascarpone / ricotta.
Adorna amb encenalls de xocolata i una cirera i refreda a la nevera un parell d'hores.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1317 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.