Canelons d'estofat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Dora en una cassola la ceba picada, després els alls picats molt fins i afegeix el xerès, deixa reduir 5 minuts.
Afegeix la cansalada picada, sense escorça, fins que es dauri i després la carn.
Remou 5 minuts i afegeix el salsitxó i l'ou dur. Tritura tot i salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel i escampa-hi formatge gruyere pel damunt


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se