Canelons al gust del Mar

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Obre els musclos al vapor.
Escalfa el rap tapat i al forn, amb sal i la copa de vi.
Escalfa també les gambes en una paella amb el suc de llimona i deixa coure 7 minuts.
Pela les gambes, separa els musclos, escorre el rap i tritureu tot.
Fon la mantega i barreja el rap, les gambes i els musclos juntament amb l'extracte de tomàquet i la llet.
Quan tot estigui ben barrejat, omple els canelons i cobreix amb salsa d'api


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se