Canelons al gust del Mar

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 100 grams de gambes.
  • 400 grams de rap.
  • 250 grams de musclos.
  • 50 grams de mantega.
  • 1/2 quilo de tomàquets madurs o 8 cullerades d'extracte de tomàquet.
  • 1 tassa de llet.
  • 1 copa de vi.
  • Suc de llimona.
  • Sal

4 racions

Elaboració

Obre els musclos al vapor.
Escalfa el rap tapat i al forn, amb sal i la copa de vi.
Escalfa també les gambes en una paella amb el suc de llimona i deixa coure 7 minuts.
Pela les gambes, separa els musclos, escorre el rap i tritureu tot.
Fon la mantega i barreja el rap, les gambes i els musclos juntament amb l'extracte de tomàquet i la llet.
Quan tot estigui ben barrejat, omple els canelons i cobreix amb salsa d'api


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

760 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: