Canelons a la Marinera

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba i l'all, i quan estiguin daurats, afegeix les gambes picades, les anxoves, la tonyina, les tàperes, els ous durs i les olives.
Aixafa barrejant bé, fins a aconseguir una massa compacta.
En una cassola a part i a foc lent, posa els tomàquets, assaona amb orenga i sal i deixa fins a aconseguir una salsa espessa.
Incorpora a la massa anterior.
Omple els canelons i cobreix amb salsa de tomàquet i formatge


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se