Canelons a la Marinera

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 100 grams de gambes.
  • 1 llauna d'anxoves.
  • 1 llauna de tonyina petita.
  • 100 grams d'olives verdes sense pinyol i picades.
  • 1/2 quilo de tomàquets madurs.
  • 1 ceba picada.
  • 1 all picat.
  • 3 ous durs.
  • 2 cullerades de tàperes.
  • 4 cullerades d'oli.
  • Orenga.
  • Sal

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba i l'all, i quan estiguin daurats, afegeix les gambes picades, les anxoves, la tonyina, les tàperes, els ous durs i les olives.
Aixafa barrejant bé, fins a aconseguir una massa compacta.
En una cassola a part i a foc lent, posa els tomàquets, assaona amb orenga i sal i deixa fins a aconseguir una salsa espessa.
Incorpora a la massa anterior.
Omple els canelons i cobreix amb salsa de tomàquet i formatge


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

702 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: