Canelons de bacallà i Xampinyons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba amb la mantega i afegeix el julivert, l'all i els xampinyons, finament picats, ofega fins que redueixi l'aigua.
Incorpora el pebrot picat petit i després el bacallà, deixa coure 2 minuts.
Bat els ous i aboca'ls a la cassola juntament amb la llet, remou enèrgicament
Ja fora del foc, barreja amb el formatge i comprova el punt de sal.
Omple els canelons i cobreix amb mousse d'escalivada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se