Canelons de bacallà i Xampinyons
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 1/2 quilo de bacallà remullat i sense espines.
- 1/2 quilo de xampinyons.
- 4 ous.
- 1 pebrot morro.
- 50 grams de formatge ratllat.
- 1 ceba picada molt fina.
- 1 all picat.
- 1 vaset de llet.
- 25 grams de mantega.
- Julivert.
Elaboració
Ofega la ceba amb la mantega i afegeix el julivert, l'all i els xampinyons, finament picats, ofega fins que redueixi l'aigua.
Incorpora el pebrot picat petit i després el bacallà, deixa coure 2 minuts.
Bat els ous i aboca'ls a la cassola juntament amb la llet, remou enèrgicament
Ja fora del foc, barreja amb el formatge i comprova el punt de sal.
Omple els canelons i cobreix amb mousse d'escalivada.
Comparteix aquesta recepta: