Canelons de bacallà i Xampinyons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 1/2 quilo de bacallà remullat i sense espines.
  • 1/2 quilo de xampinyons.
  • 4 ous.
  • 1 pebrot morro.
  • 50 grams de formatge ratllat.
  • 1 ceba picada molt fina.
  • 1 all picat.
  • 1 vaset de llet.
  • 25 grams de mantega.
  • Julivert.

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba amb la mantega i afegeix el julivert, l'all i els xampinyons, finament picats, ofega fins que redueixi l'aigua.
Incorpora el pebrot picat petit i després el bacallà, deixa coure 2 minuts.
Bat els ous i aboca'ls a la cassola juntament amb la llet, remou enèrgicament
Ja fora del foc, barreja amb el formatge i comprova el punt de sal.
Omple els canelons i cobreix amb mousse d'escalivada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1086 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: