Puré de patates de colors

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Preparar per separat:

6 racions

Elaboració

Bull les patates en aigua amb sal, escorre i deixa sense suc.
Pasa les patates pel passevite, afegeix la mantega, la llet i la nata, assaona al gust. Barreja bé fins que estigui ben suau
Divideix el puré de patates en cinc porcions i cada porció la barreges amb una porció de purè de pastanagues, espinacs, rovell d'ou i el safrà, suc de remolatxa i bolets.
Amb una màniga pastissera o una cullera col • loca cada color en plats calents.
Aquest acompanyament es pot preparar només amb dos colors.
Les quantitats de pastanagues o espinacs es poden augmentar, depenent de la quantitat de patates.
Aquest plat es pot servir amb carn fregida, estofada o rostida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se