Puré de patates de colors
Ingredients
- 1,2 kg de patates, pelades i tallades en cubs
- 200 g de mantega
- 3 dl de llet
- 4 dl de crema
- Sal, pebre, i nou moscada
Preparar per separat:
- 3 cullerades de puré de pastanagues cuites,
- 3 cullerades de Puré d'espinacs
- 1 rovell d'ou i 1 sobre de safrà
- 2 o 3 cullerades de suc de remolatxa
- 3 cullerades de puré de bolets cuits
6 racions
Elaboració
Bull les patates en aigua amb sal, escorre i deixa sense suc.
Pasa les patates pel passevite, afegeix la mantega, la llet i la nata, assaona al gust. Barreja bé fins que estigui ben suau
Divideix el puré de patates en cinc porcions i cada porció la barreges amb una porció de purè de pastanagues, espinacs, rovell d'ou i el safrà, suc de remolatxa i bolets.
Amb una màniga pastissera o una cullera col • loca cada color en plats calents.
Aquest acompanyament es pot preparar només amb dos colors.
Les quantitats de pastanagues o espinacs es poden augmentar, depenent de la quantitat de patates.
Aquest plat es pot servir amb carn fregida, estofada o rostida
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2339 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.