Musclos al forn amb salsa de mostassa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa de mostassa :

4 racions

Elaboració

Neteja i desbarba els musclos, rebutja els musclos amb closques danyades o obertes.
col·loca els musclos i el vi en una cassola gran.
Tapa i cuina durant 4 minuts a foc alt.
sacsege l'olla de temps amb tems.
Separa els musclos del liquid de cocció.
Llença els musclos que no sagín obert i reserva el liquid de cocció.

Per la salsa:

Barrege el rovell d'ou i la mostassa, afegeix l’oli amb un ragolì fi perquè la salsa espessí lleugerament.
Afegeix el suc de llimona, el liquid reservat dels musclos i assaona al gust amb sal i pebre.
Escalfa el gratinador del forn a 220 graus.
Pica la ceba i l'all, i talla els pebrots picats a daus petits.
Sofregeix tot en una mica d'oli fins que estigui tot tendre.
Pica el julivert, barreja tot amb el formatge parmesà i el pa ratllat i assaona amb sal i pebre.
Retira dels musclos una mitja petxina.
Col loca les meitats dels musclos en un plat, estén la barreja preparada pel damunt de cada musclo i gratina sota el grill del forn durant uns 4 minuts.
Serveix amb la salsa de mostassa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se