Musclos al forn amb salsa de mostassa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de musclos
  • 1,5 dl de vi blanc sec
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1/2 pebrot vermell
  • Oli d'oliva pel sofregit
  • 3 branquetes de julivert de fulla plana
  • 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • Sal
  • Pebre

Salsa de mostassa :

  • 1 rovell d'ou
  • 2 cullerades de mostassa de gra gruixut
  • ½ dl d’oli de gira-sol
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 4 cullerades de suc dels musclos
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Neteja i desbarba els musclos, rebutja els musclos amb closques danyades o obertes.
col·loca els musclos i el vi en una cassola gran.
Tapa i cuina durant 4 minuts a foc alt.
sacsege l'olla de temps amb tems.
Separa els musclos del liquid de cocció.
Llença els musclos que no sagín obert i reserva el liquid de cocció.

Per la salsa:

Barrege el rovell d'ou i la mostassa, afegeix l’oli amb un ragolì fi perquè la salsa espessí lleugerament.
Afegeix el suc de llimona, el liquid reservat dels musclos i assaona al gust amb sal i pebre.
Escalfa el gratinador del forn a 220 graus.
Pica la ceba i l'all, i talla els pebrots picats a daus petits.
Sofregeix tot en una mica d'oli fins que estigui tot tendre.
Pica el julivert, barreja tot amb el formatge parmesà i el pa ratllat i assaona amb sal i pebre.
Retira dels musclos una mitja petxina.
Col loca les meitats dels musclos en un plat, estén la barreja preparada pel damunt de cada musclo i gratina sota el grill del forn durant uns 4 minuts.
Serveix amb la salsa de mostassa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3274 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: