Canelons fregits

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ofega en oli calent la ceba picada ben fina, afegeix la carn i cou 10 minuts.
Afegeix el Jerez i deixa reduir a foc viu durant 10 minuts
Afegeix l'ou i la tòfona.
En un altra cassola ofega 2 o 3 minuts els fetges, el pernil i el cervell, afegeix l'extracte de tomàquet i salpebra al gust.
Tritura tot junt i omple els canelons
Aquest canelóns s'arrebossen amb pasta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se