Canelons fregits

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 Plaques de canelons.
  • 200 grams de carn magra.
  • 4 fetges de pollastre.
  • 50 grams de pernil dolç.
  • 1 cervell de xai.
  • 1 ceba.
  • 1 ou.
  • 1 tòfona.
  • 1 copa de xerès.
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 3 cullerades d'extracte de tomàquet.
  • Oli, Sal i Pebre

4 racions

Elaboració

Ofega en oli calent la ceba picada ben fina, afegeix la carn i cou 10 minuts.
Afegeix el Jerez i deixa reduir a foc viu durant 10 minuts
Afegeix l'ou i la tòfona.
En un altra cassola ofega 2 o 3 minuts els fetges, el pernil i el cervell, afegeix l'extracte de tomàquet i salpebra al gust.
Tritura tot junt i omple els canelons
Aquest canelóns s'arrebossen amb pasta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1358 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: