Canelons de Mero

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola posa el mero i les gambes senceres juntament amb el cava, la pastanaga, el porro i l'api, tapa i introdueix al forn de 10 a 15 minuts sense deixar que bulli.
Un cop fred, esmicola el peix, pela les gambes i pica tot molt bé.
Després barreja l'ou dur i el formatge parmesà, i omple els canelons.
Amb el brou de peix, la mantega i la farina, prepara una salsa beixamel.
Cobreix els canelons, escampa-hi el formatge emmental i gratina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se