Canelons de Mero

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 300 grams de mero.
  • 50 grams de gambes.
  • 5 decilitres de cava.
  • 100 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 1 ou dur.
  • 1 pastanaga.
  • 1 porro.
  • 1 tronc d'api.
  • 50 grams de mantega.
  • 40 grams de farina.
  • Formatge emmental ratllat.
  • Sal.

4 racions

Elaboració

En una cassola posa el mero i les gambes senceres juntament amb el cava, la pastanaga, el porro i l'api, tapa i introdueix al forn de 10 a 15 minuts sense deixar que bulli.
Un cop fred, esmicola el peix, pela les gambes i pica tot molt bé.
Després barreja l'ou dur i el formatge parmesà, i omple els canelons.
Amb el brou de peix, la mantega i la farina, prepara una salsa beixamel.
Cobreix els canelons, escampa-hi el formatge emmental i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

583 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: