Puding de taronga
Categoria:
Tipus de plat: Púding
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 pot petit de llet condensada
- 100 grms. aprox. de cruasant o ensaimades
- 50 grms. de mantega
- 1 xupito de cointreau
- 1 xupito de conyac
- 2 ous
- 1 taronga
Elaboració
Posem un casso al foc amb la llet condensada 1/4 de litre d'aigua quant estigui ben calente
la posarem amb un bol amb els cruasants trosejats.
Deixarem reposar uns minuts.
Afegim la mantega desfeta, els ous batuts el xupito de cointreau i la pell de la taronga ratllada.
Remenem be.
Pasem la preparacio a una flamera caramelitzada i courem al forn al bany maria de 30 a 40 minuts.
Desmotllem quant el puding sigui tebi i el banyem amb el suc de la taronga.
Al moment abans de servir el flambejarem amb el conyac
Comparteix aquesta recepta: