Puding de taronga

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem un casso al foc amb la llet condensada 1/4 de litre d'aigua quant estigui ben calente
la posarem amb un bol amb els cruasants trosejats.
Deixarem reposar uns minuts.
Afegim la mantega desfeta, els ous batuts el xupito de cointreau i la pell de la taronga ratllada.
Remenem be.
Pasem la preparacio a una flamera caramelitzada i courem al forn al bany maria de 30 a 40 minuts.
Desmotllem quant el puding sigui tebi i el banyem amb el suc de la taronga.
Al moment abans de servir el flambejarem amb el conyac

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se