Puding de taronga

Ingredients

  • 1/2 pot petit de llet condensada
  • 100 grms. aprox. de cruasant o ensaimades
  • 50 grms. de mantega
  • 1 xupito de cointreau
  • 1 xupito de conyac
  • 2 ous
  • 1 taronga

4 racions

Elaboració

Posem un casso al foc amb la llet condensada 1/4 de litre d'aigua quant estigui ben calente
la posarem amb un bol amb els cruasants trosejats.
Deixarem reposar uns minuts.
Afegim la mantega desfeta, els ous batuts el xupito de cointreau i la pell de la taronga ratllada.
Remenem be.
Pasem la preparacio a una flamera caramelitzada i courem al forn al bany maria de 30 a 40 minuts.
Desmotllem quant el puding sigui tebi i el banyem amb el suc de la taronga.
Al moment abans de servir el flambejarem amb el conyac

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

833 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: