Flam de presecs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Pasem els presecs (sense almivar) pel pasapures.
En un casso bullim la llet amb la pell de llimona i canyella.
Batem els ous amb el sucre.
Treiem la llimona i canyella de la llet, afegim els ous i sucre sense deixa de batre ni un moment, afegim el presec.
Posem a la flamera caramelitzada i coem al forn al bany maria a temperatura mitjana uns 35 minuts aprox.
Es pot servir amb nata muntada i presec tallat a daus

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se