Flam de presecs
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1/4 de kgrm. de presec amb almivar
- 1 litre de llet
- 8 ous
- 8 cullerades soperes de sucre
- Sucre caramel
- La pell d'una llimona
- 1/2 branqua de canyella
6 racions
Elaboració
Pasem els presecs (sense almivar) pel pasapures.
En un casso bullim la llet amb la pell de llimona i canyella.
Batem els ous amb el sucre.
Treiem la llimona i canyella de la llet, afegim els ous i sucre sense deixa de batre ni un moment, afegim el presec.
Posem a la flamera caramelitzada i coem al forn al bany maria a temperatura mitjana uns 35 minuts aprox.
Es pot servir amb nata muntada i presec tallat a daus
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1148 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim