Flam de presecs

Ingredients

  • 1/4 de kgrm. de presec amb almivar
  • 1 litre de llet
  • 8 ous
  • 8 cullerades soperes de sucre
  • Sucre caramel
  • La pell d'una llimona
  • 1/2 branqua de canyella

6 racions

Elaboració

Pasem els presecs (sense almivar) pel pasapures.
En un casso bullim la llet amb la pell de llimona i canyella.
Batem els ous amb el sucre.
Treiem la llimona i canyella de la llet, afegim els ous i sucre sense deixa de batre ni un moment, afegim el presec.
Posem a la flamera caramelitzada i coem al forn al bany maria a temperatura mitjana uns 35 minuts aprox.
Es pot servir amb nata muntada i presec tallat a daus

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1740 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: