Flam de presecs
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1/4 de kgrm. de presec amb almivar
- 1 litre de llet
- 8 ous
- 8 cullerades soperes de sucre
- Sucre caramel
- La pell d'una llimona
- 1/2 branqua de canyella
6 racions
Elaboració
Pasem els presecs (sense almivar) pel pasapures.
En un casso bullim la llet amb la pell de llimona i canyella.
Batem els ous amb el sucre.
Treiem la llimona i canyella de la llet, afegim els ous i sucre sense deixa de batre ni un moment, afegim el presec.
Posem a la flamera caramelitzada i coem al forn al bany maria a temperatura mitjana uns 35 minuts aprox.
Es pot servir amb nata muntada i presec tallat a daus
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1740 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.