Pastelillos de belem

Categoria:
Recepta per
Típica de: Portugal
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Desplegueu la lamina de full i enrolleu-la sobre si mateixa, començant per la part més llarga.
Talleu 12 trossets i estireu-los amb un corró, per poder folrar els motlles que ja tindrem untats amb margarina.
En un cassó, escalfeu 200 ml de nata liquida amb la canyella i la pell de la llimona i els sucre.
En un bol desfeu la maizena amb 100 ml de nata liquida i els rovells d'ou. Aboqueu-ho al cassó. Espereu que espessi una mica a foc suau. Deixeu-ho refredar una mica.
Ompliu els motlles amb aquesta crema i poseu-ho al forn a 220ºC durant uns 20 minuts.
Deixeu-hi refredar per poder-hi empolsar-los amb sucre glas.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se