Pastelillos de belem

Categoria:
Recepta per
Típica de: Portugal
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 lamina de pasta de full rectangular
  • 300 ml de nata liquida
  • 1 llimona
  • 1 branca de canyella
  • 3 rovells d'ou
  • 20 g de maizena
  • 125 g de sucre
  • Sucre glas (opcional)
  • Margarina per els motlles

6 racions

Elaboració

Desplegueu la lamina de full i enrolleu-la sobre si mateixa, començant per la part més llarga.
Talleu 12 trossets i estireu-los amb un corró, per poder folrar els motlles que ja tindrem untats amb margarina.
En un cassó, escalfeu 200 ml de nata liquida amb la canyella i la pell de la llimona i els sucre.
En un bol desfeu la maizena amb 100 ml de nata liquida i els rovells d'ou. Aboqueu-ho al cassó. Espereu que espessi una mica a foc suau. Deixeu-ho refredar una mica.
Ompliu els motlles amb aquesta crema i poseu-ho al forn a 220ºC durant uns 20 minuts.
Deixeu-hi refredar per poder-hi empolsar-los amb sucre glas.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

967 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: