Pastelillos de belem
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Portugal
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 lamina de pasta de full rectangular
- 300 ml de nata liquida
- 1 llimona
- 1 branca de canyella
- 3 rovells d'ou
- 20 g de maizena
- 125 g de sucre
- Sucre glas (opcional)
- Margarina per els motlles
6 racions
Elaboració
Desplegueu la lamina de full i enrolleu-la sobre si mateixa, començant per la part més llarga.
Talleu 12 trossets i estireu-los amb un corró, per poder folrar els motlles que ja tindrem untats amb margarina.
En un cassó, escalfeu 200 ml de nata liquida amb la canyella i la pell de la llimona i els sucre.
En un bol desfeu la maizena amb 100 ml de nata liquida i els rovells d'ou. Aboqueu-ho al cassó. Espereu que espessi una mica a foc suau. Deixeu-ho refredar una mica.
Ompliu els motlles amb aquesta crema i poseu-ho al forn a 220ºC durant uns 20 minuts.
Deixeu-hi refredar per poder-hi empolsar-los amb sucre glas.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1869 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.