Crespells de Mallorca

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Mallorca
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

En un ribell per amassar, posem el saïm a temperatura ambient, els vermells d'ou, el suc de taronja i l'oli. Ho barregem tot molt bé amb una espàtula fins que quedi una crema fina i sense grumolls. Incorporem el sucre, la pell de la llimona ratllada i la canyella. Continuem barrejant. Anem incorporant poc a poc la farina i barrejant-la amb l'espàtula. S'ha de barrejar i no amassar. Quan veiem que ha quedat una massa uniforme fem boles petites i amb l'ajut d'un corró l'aplanem que quedi d'un centímetre de gruixut més o menys. Amb l'ajut d'un got el tallem o bé es poden emprar motlles de figures per a fer galetes. Les anem dipositant en una safata plana per al forn untada amb oli. Ho posem a fer al forn pre-escalfat a 160 graus durant 20 minuts.
Els treiem del forn i els posem sobre una reixa per tal que es refredin. Una vegada freds, ja es poden menjar. Opcionalment, es poden espolvorejar amb sucre glaç.
Bon profit.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se