Magdalenes d'oliva

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Barreja la farina, el llavat en pols, el bicarbonat, la sal, les herbes, l'orenga, la farigola i l'alfàbrega.
Pica les olives ben fines i barreja amb els ous, clares d'ou, el quark, la llet, l’oli d'oliva, la mel i el formatge parmesà i afegeix en la barreja de farina.
Aboca el farciment, en un motlle per magdalenes amb 12 pous, prèviament greixats.
Col·loca el motlle en el forn prees calfat a 200 graus i cou durant 20 minuts.
Servir les magdalenes calentes o fredes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se