Risotto de gambetes a la llimona

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Porta a bullir el brou de verdures en una olla.
Fregeix la ceba i l'all en l'oli,
Afegeix l'arròs i cou fins que comensi a prendre un to vidrios, remenant constantment.
Afageix el suc de llimona i el brou bullint poc a poc.
Cuina a foc lent durant uns 18 minuts.
5 minuts abans de acaba, assaona amb la mostassa, la ratlladura de llimona, el formatge parmesà i la mantega.
En una paella a part (amb preferentment oli de gira-sol) fregeix les gambetes i brreja amb la farigola finament picada al risotto ja cuit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se