Risotto de gambetes a la llimona

Ingredients

  • 300 g d'arròs per risotto
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 gra d'all, finament picat
  • 2 cebes finament tallades en daus
  • 2 llimones, sense tractament
  • 1 cullerada de mostassa mitj picant
  • 30 g de parmesà
  • 500 g de gambetes
  • 1 manat de farigola
  • 1.5 litre de brou de verdures
  • Mantega
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal, pebre, i pebre vermell

4 racions

Elaboració

Porta a bullir el brou de verdures en una olla.
Fregeix la ceba i l'all en l'oli,
Afegeix l'arròs i cou fins que comensi a prendre un to vidrios, remenant constantment.
Afageix el suc de llimona i el brou bullint poc a poc.
Cuina a foc lent durant uns 18 minuts.
5 minuts abans de acaba, assaona amb la mostassa, la ratlladura de llimona, el formatge parmesà i la mantega.
En una paella a part (amb preferentment oli de gira-sol) fregeix les gambetes i brreja amb la farigola finament picada al risotto ja cuit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

993 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: