Tallarines i carabassó a la llimona

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta segons les instruccions del paquet, o fins que estigui al dente.
Talla el carabassó a tires llargues i primes, d'uns 2 cm d'ample i ofega en una paella gran en l'oli calent fins que estiguin d'un color daurat. Agrega la pela ratllada de llimona, l'all picat o premsat i el julivert picat, i fregeix lleugerament a foc suau.
Barreja la pasta escorreguda a la paella del carabassó junt amb el parmesà o pecorino, barreja bé i assaona al gust amb sal, pebre i suc de llimona.
Serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se