Tallarines i carabassó a la llimona

Ingredients

  • 500 grams de macarrons estriats o tallarines
  • 500 g de carabassó
  • 2 cullerades d'oli d'oliva (o oli de llimona)
  • 1 llimona biològica, (el suc i la pela ratllada)
  • 150 g formatge parmesà o pecorino ratllat
  • 2 grans d'all, picats o premsats
  • 1 manat de julivert
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta segons les instruccions del paquet, o fins que estigui al dente.
Talla el carabassó a tires llargues i primes, d'uns 2 cm d'ample i ofega en una paella gran en l'oli calent fins que estiguin d'un color daurat. Agrega la pela ratllada de llimona, l'all picat o premsat i el julivert picat, i fregeix lleugerament a foc suau.
Barreja la pasta escorreguda a la paella del carabassó junt amb el parmesà o pecorino, barreja bé i assaona al gust amb sal, pebre i suc de llimona.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2655 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

diu:
Estimada Mireia:
Et felicito per haver posat en marxa el teu "Projecte Escuracassoles.cat".
Procurés participar esporàdicament alguna vegada, encara que per a mi el temps el tinc bastant escàs, avui he passat una altra recepta, en la qual intervé la llimona
Gràcies per publicar la recepta.
Rep una forta abraçada
joan.c
Joan Corminas diu:
Estimada Mireia:
Et felicito per haver posat en marxa el teu "Projecte Escuracassoles.cat".
Procurés participar esporàdicament alguna vegada, encara que per a mi el temps el tinc bastant escàs, avui he passat una altra recepta, en la qual intervé la llimona
Gràcies per publicar la recepta.
Rep una forta abraçada
joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: