Tallarines i carabassó a la llimona

Ingredients

  • 500 grams de macarrons estriats o tallarines
  • 500 g de carabassó
  • 2 cullerades d'oli d'oliva (o oli de llimona)
  • 1 llimona biològica, (el suc i la pela ratllada)
  • 150 g formatge parmesà o pecorino ratllat
  • 2 grans d'all, picats o premsats
  • 1 manat de julivert
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta segons les instruccions del paquet, o fins que estigui al dente.
Talla el carabassó a tires llargues i primes, d'uns 2 cm d'ample i ofega en una paella gran en l'oli calent fins que estiguin d'un color daurat. Agrega la pela ratllada de llimona, l'all picat o premsat i el julivert picat, i fregeix lleugerament a foc suau.
Barreja la pasta escorreguda a la paella del carabassó junt amb el parmesà o pecorino, barreja bé i assaona al gust amb sal, pebre i suc de llimona.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1552 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

diu:
Estimada Mireia:
Et felicito per haver posat en marxa el teu "Projecte Escuracassoles.cat".
Procurés participar esporàdicament alguna vegada, encara que per a mi el temps el tinc bastant escàs, avui he passat una altra recepta, en la qual intervé la llimona
Gràcies per publicar la recepta.
Rep una forta abraçada
joan.c
Joan Corminas diu:
Estimada Mireia:
Et felicito per haver posat en marxa el teu "Projecte Escuracassoles.cat".
Procurés participar esporàdicament alguna vegada, encara que per a mi el temps el tinc bastant escàs, avui he passat una altra recepta, en la qual intervé la llimona
Gràcies per publicar la recepta.
Rep una forta abraçada
joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: