Risotto de bolets en el forn de vapor
Categoria:
Tipus de plat: Risotto
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba vermella
- 1 cullerada de julivert picat
- 350 mil li litres de brou de verdures
- 100 grams de formatge parmesà ratllat
- 1 gra d'all
- 1 porro (tallat petit)
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 mica de pebre
- 250 grams de bolets de la teva elecció
- 300 grams d'arròs per risotto
- 1 mica de sal
- 150 mil li litres de vi blanc
Elaboració
Omple l'arròs, el vi blanc i el brou de verdures en una safata per cuinar no perforada i cuina al vapor a 100 ° C durant aproximadament 16 minuts.
Pica la ceba, neteja els bolets i juntament amb el julivert i el porro picat, fregeix en una paella amb oli d'oliva. Afegeix l'all picat i ofega breument.
Afegeix la barreja de xampinyons en el risotto i cuina tot durant 4 minuts més.
Finalment barreja el formatge parmesà ratllat i assaona el risotto amb sal i pebre al gust.
Si cal, afegeix una mica mes de brou de verdures.
Notes
Aquesta recepte és per ferla el que tingui forn modern de coure al vapor
Comparteix aquesta recepta: