Risotto de bolets en el forn de vapor

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Omple l'arròs, el vi blanc i el brou de verdures en una safata per cuinar no perforada i cuina al vapor a 100 ° C durant aproximadament 16 minuts.
Pica la ceba, neteja els bolets i juntament amb el julivert i el porro picat, fregeix en una paella amb oli d'oliva. Afegeix l'all picat i ofega breument.
Afegeix la barreja de xampinyons en el risotto i cuina tot durant 4 minuts més.
Finalment barreja el formatge parmesà ratllat i assaona el risotto amb sal i pebre al gust.
Si cal, afegeix una mica mes de brou de verdures.

Notes

Aquesta recepte és per ferla el que tingui forn modern de coure al vapor


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se