Risotto al Balsàmic

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela l'all i premsa amb un premsa alls.
Pela la ceba, i pica finament.
Neteja i renta els tomàquets.
Adoba les cebes i tomàquets amb vinagre balsàmic.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella. Afegeix l’arròs i l’all i salta fins que estiguin transparents.
Afegeix a poc a poc el brou.
Assaona amb sal i pebre, i cuina a foc mitjà, remenant constantment durant 15 minuts.
Neteja la ruca i talla en trossos grans.
Afegeix la ruca i el formatge parmesà ratllat i mescla bé el conjunt.
Assaona una vegada més si fos necessari.
Serveix empolvorat amb formatge parmesà ratllat pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se