Risotto amb Espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Descongela els espinacs.
Pela la ceba i els alls i píquels finament.
Escalfa la mantega en una cassola, i sofregeix la ceba i l'all.
Afegeix l'arròs i fregeix fins que estigui transparent, uns 5 minuts.
Agrega el vinagre balsàmic, la pasta de tomàquet, el pebre i barreja bé.
Seguidament, afegeix una mica de brou calent i barreja fins que tot el líquid l'hagi absorbit l'arròs,
continua fins que el brou s'ha esgotat i que l'arròs estigui cuit i cremós.
Afegeix els espinacs, i barreja bé, assaona amb sal, pebre i nou moscada. El risotto el pots decorar al gust amb encenalls de parmesà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se