Risotto amb Espinacs

Ingredients

  • 675 g d'espinacs congelats
  • 2 cebes
  • 2 grans d'all
  • 5 cullerades de mantega
  • 250 g d'arròs
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic blanc
  • 2 cullerades de pasta de tomàquet
  • Pebre
  • 1 litre de brou de verdures calent
  • Sal
  • Nou moscada

4 racions

Elaboració

Descongela els espinacs.
Pela la ceba i els alls i píquels finament.
Escalfa la mantega en una cassola, i sofregeix la ceba i l'all.
Afegeix l'arròs i fregeix fins que estigui transparent, uns 5 minuts.
Agrega el vinagre balsàmic, la pasta de tomàquet, el pebre i barreja bé.
Seguidament, afegeix una mica de brou calent i barreja fins que tot el líquid l'hagi absorbit l'arròs,
continua fins que el brou s'ha esgotat i que l'arròs estigui cuit i cremós.
Afegeix els espinacs, i barreja bé, assaona amb sal, pebre i nou moscada. El risotto el pots decorar al gust amb encenalls de parmesà.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1120 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: