Risotto Gratinat amb Llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Calenta en una paella, 2 cullerades de mantega i fregeix la ceba i l’all fins que es vegin transparents
Afegeix l'arròs i saltege breument.
Aboca el brou a poc a poc i afegeix el safrà, cuina a foc lent durant uns 18 minuts.
Pre escalfa el forn a 180 graus.
Omple l'arròs en un gran o dos petits plats per forn ben greixats, posa les rodanxes de tomàquet per sobre i escampa-hi l'alfàbrega.
Assaona amb sal i pebre al gust.
Distribueix les gambes a la part superior.
Bat els ous i aboca sobre les gambetes.
Escampa pel damunt el formatge parmesà i el pa ratllat.
Afegeix 1 cullerada de mantega en petits trossos sobre el risotto i enforna uns 20 minuts per què es gratini.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se