Risotto Gratinat amb Llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 cullerades de mantega
  • 1 ceba vermella finament picada
  • 1 gra d'all
  • 300 grams d'arròs
  • 1500 ml de brou (1 litre i ½)
  • 1 gram de safrà
  • 250 g de tomàquets a rodanxes
  • 1 manat d'alfàbrega
  • Una mica de sal i pebre
  • 300 g de gambetes pelades
  • 2 ous
  • 60 g de formatge parmesà ratllat
  • 2 cullerades de pa ratllat

4 racions

Elaboració

Calenta en una paella, 2 cullerades de mantega i fregeix la ceba i l’all fins que es vegin transparents
Afegeix l'arròs i saltege breument.
Aboca el brou a poc a poc i afegeix el safrà, cuina a foc lent durant uns 18 minuts.
Pre escalfa el forn a 180 graus.
Omple l'arròs en un gran o dos petits plats per forn ben greixats, posa les rodanxes de tomàquet per sobre i escampa-hi l'alfàbrega.
Assaona amb sal i pebre al gust.
Distribueix les gambes a la part superior.
Bat els ous i aboca sobre les gambetes.
Escampa pel damunt el formatge parmesà i el pa ratllat.
Afegeix 1 cullerada de mantega en petits trossos sobre el risotto i enforna uns 20 minuts per què es gratini.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

713 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: