Canelons de Pernil Fumat
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 350 grams de pernil fumat picat.
- 500 grams de bolets frescos, nets i picats.
- 30 grams de bolets secs, en remull des de la vespra.
- 1 ceba picada.
- 2 ous crus
- 3 cullerades de salsa beixamel espessa.
- 1 cullerada de pa ratllat.
- Oli.
- Pebre roig i sal
Elaboració
Ofega la ceba en una cassola, afegeix tots els bolets i fregeix fins que s'evapori totalment l'aigua que han deixat anar.
Incorpora el pernil i després els ous, lleugerament batuts, sense deixar de remenar.
Afegeix el pa, la beixamel, el pebre roig i la sal.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa mixta de beixamel i tomàquet, escampa-hi formatge i gratina.
Comparteix aquesta recepta: