Canelons 3 Gustos

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa el peix, sense espines, amb ½ got d'aigua, sal i la copa de vi.
Escorre i esmicola.
En una cassola a part, amb mantega, ofega la ceba, la tòfona i el julivert.
Retira la cassola del foc, afegeix els rovells d'ou i el peix, barreja amb una espàtula de fusta i torna a posar al foc.
Quan comenci a bullir, afegeix la llet i el formatge emmental, i deixa coure durant dos minuts sense deixar de remenar.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se