Canelons 3 Gustos
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 200 grams de turbot
- 200 grams de rosada
- 200 grams de lluç
- 50 grams de formatge emmental ratllat
- 25 grams de mantega
- 2 rovells d'ou
- 1 copa de vi blanc
- 1 tòfona picada
- 250 grams de llet
- ½ ceba picada
- Julivert picat i sal
Elaboració
Escalfa el peix, sense espines, amb ½ got d'aigua, sal i la copa de vi.
Escorre i esmicola.
En una cassola a part, amb mantega, ofega la ceba, la tòfona i el julivert.
Retira la cassola del foc, afegeix els rovells d'ou i el peix, barreja amb una espàtula de fusta i torna a posar al foc.
Quan comenci a bullir, afegeix la llet i el formatge emmental, i deixa coure durant dos minuts sense deixar de remenar.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix.
Comparteix aquesta recepta: