Canelons 3 Gustos

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 200 grams de turbot
  • 200 grams de rosada
  • 200 grams de lluç
  • 50 grams de formatge emmental ratllat
  • 25 grams de mantega
  • 2 rovells d'ou
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 tòfona picada
  • 250 grams de llet
  • ½ ceba picada
  • Julivert picat i sal

4 racions

Elaboració

Escalfa el peix, sense espines, amb ½ got d'aigua, sal i la copa de vi.
Escorre i esmicola.
En una cassola a part, amb mantega, ofega la ceba, la tòfona i el julivert.
Retira la cassola del foc, afegeix els rovells d'ou i el peix, barreja amb una espàtula de fusta i torna a posar al foc.
Quan comenci a bullir, afegeix la llet i el formatge emmental, i deixa coure durant dos minuts sense deixar de remenar.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1027 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: