Capuns dels Grisons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla en trossos les bledes, bull a foc lent durant uns 3 minuts en el brou bullint, aparta les del foc i reserva el brou a part.
Col•loca la meitat de les bledes en una safata per forn, d’uns 2 litres de capacitat, ben greixada.
Barreja bé, la farina, la llet i els ous, talla a cuadrets el fuet fumat, ratlla, gruixut, la meitat del formatge, pica el cibulet ben fi i afegeix al conjunt, assaona i col•loca a la safata amb les bledes
A continuació, afegeix i reparteix la resta de bledes
Barreja aproximadament 1 dl de brou i la crema de llet per salses i aboca pel damunt i finalment reparteix la resta del formatge pel damunt.
Gratina al mig del forn prees calfat a 220 graus, durant uns 25 minuts o fins que tingui un bonic color daurat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se