Capuns dels Grisons
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de bledes
- 5 dl de brou de verdures
- 300 g de farina
- 2 ½ dl de llet
- 2 ous
- ¼ culleradeta de nou moscada
- 200 g Salsiz (Una espècie de “Fuet” fumat)
- 100 g de formatge de les muntanyes dels Grisons
- 1 manat de cibulet
- ¾ culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 2 dl de crema de llet per salses
4 racions
Elaboració
Talla en trossos les bledes, bull a foc lent durant uns 3 minuts en el brou bullint, aparta les del foc i reserva el brou a part.
Col•loca la meitat de les bledes en una safata per forn, d’uns 2 litres de capacitat, ben greixada.
Barreja bé, la farina, la llet i els ous, talla a cuadrets el fuet fumat, ratlla, gruixut, la meitat del formatge, pica el cibulet ben fi i afegeix al conjunt, assaona i col•loca a la safata amb les bledes
A continuació, afegeix i reparteix la resta de bledes
Barreja aproximadament 1 dl de brou i la crema de llet per salses i aboca pel damunt i finalment reparteix la resta del formatge pel damunt.
Gratina al mig del forn prees calfat a 220 graus, durant uns 25 minuts o fins que tingui un bonic color daurat
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1100 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.