Capuns dels Grisons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de bledes
  • 5 dl de brou de verdures
  • 300 g de farina
  • 2 ½ dl de llet
  • 2 ous
  • ¼ culleradeta de nou moscada
  • 200 g Salsiz (Una espècie de “Fuet” fumat)
  • 100 g de formatge de les muntanyes dels Grisons
  • 1 manat de cibulet
  • ¾ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 2 dl de crema de llet per salses

4 racions

Elaboració

Talla en trossos les bledes, bull a foc lent durant uns 3 minuts en el brou bullint, aparta les del foc i reserva el brou a part.
Col•loca la meitat de les bledes en una safata per forn, d’uns 2 litres de capacitat, ben greixada.
Barreja bé, la farina, la llet i els ous, talla a cuadrets el fuet fumat, ratlla, gruixut, la meitat del formatge, pica el cibulet ben fi i afegeix al conjunt, assaona i col•loca a la safata amb les bledes
A continuació, afegeix i reparteix la resta de bledes
Barreja aproximadament 1 dl de brou i la crema de llet per salses i aboca pel damunt i finalment reparteix la resta del formatge pel damunt.
Gratina al mig del forn prees calfat a 220 graus, durant uns 25 minuts o fins que tingui un bonic color daurat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1100 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: