Canelons de Rap i Llagostins

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En ¼ de litre d'aigua freda, amb la fulla de llorer, ½ ceba i julivert escalfa el rap sense que arribi a bullir.
Escorre i esmicola.
Fregeix els llagostins 6 minuts amb sal, 2 cullerades de brandi i 2 d'aigua
Pela i pica molt bé.
Fes una salsa beixamel espessa, amb mantega, farina i llet.
Afegeix la tòfona picada, el tomàquet, els ous durs picats, el peix, els llagostins i el formatge ratllat.
Condimenta amb nou moscada, sal i pebre.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa de fruits secs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se