Canelons de Rap i Llagostins

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 200 grams de rap
  • 200 grams de llagostins
  • 50 grams de mantega
  • 40 grams de farina 50 grams de formatge ratllat
  • 8 cullerades de concentrat de tomàquet
  • 250 grams de llet
  • 2 ous durs
  • 1 Trufo
  • 1 fulla de llorer
  • ½ ceba
  • 2 cullerades de brandi
  • 2 cullerades d'aigua
  • Julivert
  • Nou moscada
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En ¼ de litre d'aigua freda, amb la fulla de llorer, ½ ceba i julivert escalfa el rap sense que arribi a bullir.
Escorre i esmicola.
Fregeix els llagostins 6 minuts amb sal, 2 cullerades de brandi i 2 d'aigua
Pela i pica molt bé.
Fes una salsa beixamel espessa, amb mantega, farina i llet.
Afegeix la tòfona picada, el tomàquet, els ous durs picats, el peix, els llagostins i el formatge ratllat.
Condimenta amb nou moscada, sal i pebre.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa de fruits secs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: