Alvocats al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Un cop rentats i secs, els alvocats s'obren a la meitat i se'ls treu el pinyol. Es buida la major part de la seva polpa, tenint cura de no trencar la pell, i es pica molt menuda. Amb la polpa picada, les anxoves trossejades, mitja ceba picada molt fina, les tàperes, la salsa tabasco, la crema de llet i l'oli es prepara una barreja homogènia. Ruixant bé amb llimona, s'utilitza per omplir les barquetes d'alvocat. Per sobre de cadascuna d'elles es distribueixen petites porcions de formatge per fondre. S'introdueixen al forn, prèviament escalfat a 200 graus, i es deixen gratinar fins que el formatge es fongui.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se