Alvocats al forn
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 alvocats
- 12 filets d'anxova
- 1/2 ceba
- Formatge per fondre
- Tàperes
- Crema de llet
- Salsa tabasco.
- Llimona.
- Oli.
Elaboració
Un cop rentats i secs, els alvocats s'obren a la meitat i se'ls treu el pinyol. Es buida la major part de la seva polpa, tenint cura de no trencar la pell, i es pica molt menuda. Amb la polpa picada, les anxoves trossejades, mitja ceba picada molt fina, les tàperes, la salsa tabasco, la crema de llet i l'oli es prepara una barreja homogènia. Ruixant bé amb llimona, s'utilitza per omplir les barquetes d'alvocat. Per sobre de cadascuna d'elles es distribueixen petites porcions de formatge per fondre. S'introdueixen al forn, prèviament escalfat a 200 graus, i es deixen gratinar fins que el formatge es fongui.
Comparteix aquesta recepta: