Alvocats al forn

Ingredients

  • 2 alvocats
  • 12 filets d'anxova
  • 1/2 ceba
  • Formatge per fondre
  • Tàperes
  • Crema de llet
  • Salsa tabasco.
  • Llimona.
  • Oli.

4 racions

Elaboració

Un cop rentats i secs, els alvocats s'obren a la meitat i se'ls treu el pinyol. Es buida la major part de la seva polpa, tenint cura de no trencar la pell, i es pica molt menuda. Amb la polpa picada, les anxoves trossejades, mitja ceba picada molt fina, les tàperes, la salsa tabasco, la crema de llet i l'oli es prepara una barreja homogènia. Ruixant bé amb llimona, s'utilitza per omplir les barquetes d'alvocat. Per sobre de cadascuna d'elles es distribueixen petites porcions de formatge per fondre. S'introdueixen al forn, prèviament escalfat a 200 graus, i es deixen gratinar fins que el formatge es fongui.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2833 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: