Alvocats al forn

Ingredients

  • 2 alvocats
  • 12 filets d'anxova
  • 1/2 ceba
  • Formatge per fondre
  • Tàperes
  • Crema de llet
  • Salsa tabasco.
  • Llimona.
  • Oli.

4 racions

Elaboració

Un cop rentats i secs, els alvocats s'obren a la meitat i se'ls treu el pinyol. Es buida la major part de la seva polpa, tenint cura de no trencar la pell, i es pica molt menuda. Amb la polpa picada, les anxoves trossejades, mitja ceba picada molt fina, les tàperes, la salsa tabasco, la crema de llet i l'oli es prepara una barreja homogènia. Ruixant bé amb llimona, s'utilitza per omplir les barquetes d'alvocat. Per sobre de cadascuna d'elles es distribueixen petites porcions de formatge per fondre. S'introdueixen al forn, prèviament escalfat a 200 graus, i es deixen gratinar fins que el formatge es fongui.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2240 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: