Escamarlans a la planxa, amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una planxa
Pinzes per la planxa
Un biberó
Un ganivet gran
Un pinzell gran
Una espàtula metàlica plana
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, fem el romesco tal com l'explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, amb l'ajud del ganivet gran, obrim en dues meitats els escamarlans, com si obrissim una llagosta,( a lo llarg), i els posem damunt la planxa calenta, amb una capa de sal a sota.
Seguidament, salpebrem els escamarlans, escalfem el rom en el cassó, i amb l'ajud del biberó, reguem els escamarlans i els flamegem. Tot seguit els posem de quatre en quatre damunt el plat que els servirem, els reguem amb un rajolí d'oli i tot seguit els pintem amb romesco, espolsem julivert pel damunt, i ja els podrem treure a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se