Paella de senyoret (Versió familiar)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Comunitat Valenciana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

1. En una paellera o una paella normal, poseu un raig d'oli i els alls tallats en tres trossos cada un. Fregiu-los una estoneta, i poseu el tomàquet sense pell ben picadet.
2. Poseu els pèsols, el marisc, el pebrot i la tonyina, amb un polsim de sal, de manera que es vagin descongelant i vagin deixant anar el seu aroma.
3. Una vegada tot hagi deixat anar el seu aroma, deixeu que es vagi fent i es vagi sofregint.
4. Poseu l'arròs, ben repartidet, barregeu i llavors incorporeu l' aigua o el brou i el colorant alimentari.
5. Deixeu que vagi bullint durant aproximadament 25 minuts fins que s'evapori i l'arròs sigui cuit. És important que durant la cocció tasteu una mica de brou i corregiu el gust.
6. Quan s'ha evaporat el brou, talleu llimona si voleu a grills, i serviu-lo.

35min

Notes

L'arròs del senyoret és una paella valenciana d'arròs eixut on el cuiner treu tots els ossos de la carn i/o les corfes del marisc perquè els comensals no troben cap impediment a l'hora de menjar. A Barcelona es va fer famosa una recepta idèntica, anomenada arròs Parellada, que el periodista Lluís Permanyer ha datat al 1902.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se