Coca vegetal

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Escalfar el forn 15 minuts ( Forn d'aire si no es d'aire 20 minuts.
Tallem el carbassó i l'Albergínia i la cansalada en lamines no molt gruixudes.
Tallem el pebrot verd en trossets.
Posem tot 4 minuts al microones junt amb els xampinyons, reservant la cansalada.
Les carxofes jo les tallo per la meitat cadascuna, també les reservo.
En un motllo (jo el faig rodó, però el podeu fer com vulgueu), poso la massa de la pasta de full (jo utilitzo la que venen als supermercats, concretament la pasta de full rodó de la marca La Cocinera).La massa ha de quedar ben estesa en el motllo.
Triturem 100 g. de tomàquets (també es pot fer servir una llauna de tomàquet triturat), amb l'ajuda d'un pinzell empastifem tota la base de la massa de la pasta de full.
Decorem amb les verdures, xampinyons, cansalada, les carxofes reservades i la llauna de tonyina.
Introduïm al microones durant 15 minuts (forn d'aire, si no 25 minuts)
Abans de retirar-la del forn podem afegir formatge ratllar i gratinar una miqueta.
Jo també afegeixo olives.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se