Coca vegetal

Ingredients

  • 1 Carbassó
  • 1 Albergínia
  • 1 llauna de xampinyons laminats
  • 150 gr cansalada
  • 1 pebrot verd italià
  • Tomàquet
  • 1 llauna de tonyina
  • 1 pot de carxofes
  • Pasta de full

3 racions

Elaboració

Escalfar el forn 15 minuts ( Forn d'aire si no es d'aire 20 minuts.
Tallem el carbassó i l'Albergínia i la cansalada en lamines no molt gruixudes.
Tallem el pebrot verd en trossets.
Posem tot 4 minuts al microones junt amb els xampinyons, reservant la cansalada.
Les carxofes jo les tallo per la meitat cadascuna, també les reservo.
En un motllo (jo el faig rodó, però el podeu fer com vulgueu), poso la massa de la pasta de full (jo utilitzo la que venen als supermercats, concretament la pasta de full rodó de la marca La Cocinera).La massa ha de quedar ben estesa en el motllo.
Triturem 100 g. de tomàquets (també es pot fer servir una llauna de tomàquet triturat), amb l'ajuda d'un pinzell empastifem tota la base de la massa de la pasta de full.
Decorem amb les verdures, xampinyons, cansalada, les carxofes reservades i la llauna de tonyina.
Introduïm al microones durant 15 minuts (forn d'aire, si no 25 minuts)
Abans de retirar-la del forn podem afegir formatge ratllar i gratinar una miqueta.
Jo també afegeixo olives.

30min


Recepta de cuina de Coca vegetal

COCA VEGETAL
per Montse Caballero

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

785 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Bar Haddock diu:
Si es vegetal, que fa la cansalada i la tonyina?
I si us plau, quan escriviu una recepta vigileu una mica amb l'ortografia o en tot cas passeu el corrector.
Gràcies
Montse Caballero diu:
Amic Bar Haddock, la cansalada i la tonyina no són els ingredients que predominen la recepta. Malgrat que vaig passar el corrector, estaré encantada de corregir qualsevol observació que em vulguis fer. Una abraçada
Bar Haddock diu:
Amiga Montse
Perdona si t’ha molestat el meu comentari.
És un fet molt estes el afegir tonyina, o inclús pollastre o pernil dolç, al plats i anomenar-los vegetals. Ara be, quan tens convidats i busques una recepta vegetariana no entens per què si la recepta diu vegetal entre els ingredients hi ha del mon animal, per mi es com anomenar hamburguesa de peix i fer una hamburguesa normal acompanyada d’una sardina.

Pel tema idioma, crec que has rebut tu per culpa de molts. Moltes receptes les copio i guardo en una carpeta a l’ordinador i veig ho malament que arriba a escriure la gent. Tenint les eines que tenim amb correctors i traductors en línea, no està de més fer-ho servir i de pas millorem una mica la nostre ortografia i aprenem com s’escriuen aquelles paraules que dubtem. La nostre llengua esta en perill i ja tenim prous enemics ( wert al capdavant). He tornat a revisar la teva recepta i només he trobat dos errors, “Alvergínia” que s’escriu Albergínia i “llamines” que seria làmines.

Repeteixo que em sap greu si t’ha molestat.
Salut i bones receptes.
Montse Caballero diu:
De cap de les maneres m'ha molestat!
a vegades quan ens expressem per escrit pot semblar-ho. Jo t'agraeixo sincerament que m'indiquis si trobes alguna cosa que pugui rectificar, de fet alguns altres usuaris ho han fet i també ho he agraït.
Ara mateix vaig a modificar els teus suggeriments i estic totalment d'acord amb tu, hem de fer tot el que sigui, per escriure el millor possible la nostra llengua.
Fins aviat, espero gaudir de les teves receptes!
Beppa Casas diu:
T'anava a fer el mateix comentari que el Bar Haddock, però no el repetiré.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!