Coca vegetal
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Carbassó
- 1 Albergínia
- 1 llauna de xampinyons laminats
- 150 gr cansalada
- 1 pebrot verd italià
- Tomàquet
- 1 llauna de tonyina
- 1 pot de carxofes
- Pasta de full
3 racions
Elaboració
Escalfar el forn 15 minuts ( Forn d'aire si no es d'aire 20 minuts.
Tallem el carbassó i l'Albergínia i la cansalada en lamines no molt gruixudes.
Tallem el pebrot verd en trossets.
Posem tot 4 minuts al microones junt amb els xampinyons, reservant la cansalada.
Les carxofes jo les tallo per la meitat cadascuna, també les reservo.
En un motllo (jo el faig rodó, però el podeu fer com vulgueu), poso la massa de la pasta de full (jo utilitzo la que venen als supermercats, concretament la pasta de full rodó de la marca La Cocinera).La massa ha de quedar ben estesa en el motllo.
Triturem 100 g. de tomàquets (també es pot fer servir una llauna de tomàquet triturat), amb l'ajuda d'un pinzell empastifem tota la base de la massa de la pasta de full.
Decorem amb les verdures, xampinyons, cansalada, les carxofes reservades i la llauna de tonyina.
Introduïm al microones durant 15 minuts (forn d'aire, si no 25 minuts)
Abans de retirar-la del forn podem afegir formatge ratllar i gratinar una miqueta.
Jo també afegeixo olives.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1702 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.